Kondicionēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Elements, SIA

Čiekurkalna 2.līnija 74, Rīga, LV-1026
Ventilācijas un kondicionēšanas sistēmas un iekārtas telpām

Emburgas filtri, SIA, Gaisa filtru ražotājs

Zasulauka 18a, Rīga LV-1046
Apraksts: SIA "Emburgas filtri" izgatavo gaisa filtrus ventilācijas un gaisa kondicionēšanas sistēmām. Filtri tiek izgatavoti atbilstoši standartiem EN779, EN1822 un ISO 16890, jebkuras sarežģītības, no G2 līdz U15 filtrācijas klasei. Filtru ražošanā mēs izmantojam materiālus no vadošajiem Eiropas ekspertiem gaisa filtrācijas jomā. SIA "Emburgas filtri" komandā strādā speciālisti ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi gaisa filtrēšanas jomā, kuri spēs piedāvāt jums visoptimālāko risinājumu. Bet plašā un modernā ražotne ļaus izgatavot jūsu pasūtījumu īsākos termiņos.

Energy, SIA

Ziemeļu 39, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201

Enso LV, SIA

"Kalnavotiņi" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
AVK iekārtas, AVK iekārtu tirdzniecība, ENSO iekārtas, Ar gaisu dzesējami čilleri un siltumsūkņi, Ar ūdeni dzesējami čilleri un siltumsūkņi, Sausie dzesētāji, drycooler, Fankoili un kasetes, Ventilācijas iekārtas rekuperatori, CRISTOPIA aukstuma akumulatori, Saules kolektori karstajam ūdenim, PV paneļi elektrības ražošanai, CAREL

Eurotermo, SIA

Ulbroka, Institūta 36-23, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130

Everest Auto, SIA

Kalna 2, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Dažādu automašīnu zīmolu rezerves daļu ražošanā un pārdošanā: Audi, BMW, Volkswagen, MERCEDES-BENZ, VOLVO, TOYOTA, LEXUS, LAND ROVER, Citroen, Fiat, Ford, HONDA, Mazda, NISSAN, MITSUBISHI, Hyndai, KIA, SUBARU, SUZUKI, SKODA. Virsbūves daļas, logu tīrītāja mehānismus, to motorus, apsildes ventilatora motorus, caurules, šļūtenes, gaisa
1

Filtri, SIA

ELPO BRĪVĀK, nomaini gaisa filtrus savā ēkā!
Kalnciema 87 k.1, Rīga LV-1046
Produkti:: ✓ Aktīvās ogles filtri ✓ Eļļas miglas un dūmu filtri ✓ Filtrējošie materiāli ✓ Virtuves filtri ✓ Elektrostatiskie filtri ✓ EPA-HEPA-ULPA filtri ✓ Paneļu filtri ✓ Kārtridžu filtri ✓ Piedurkņu filtri Pasūtījumu formas:: Klientiem interesējošos un nepieciešamos produktus ir iespējams pasūtīt interneta mājaslapā. Pasūtījumi iedalās divās formās. Pieejami ir filtrējošie materiāli un HEPA filtri, kā arī kabatu un paneļu filtri.
  • 1 Ventilācijas un kondicionēšanas sistēmas un iekārtas telpām

FlaktGroup Latvija, SIA

Stūnīši, Franču 1, Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127

Flumina, SIA

Dārza 14a, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Pakalpojumi:: ✓ Siltuma apgāde, apkures sistēmas un katlumājas ✓ Ūdensapgāde un kanalizācija Inženiertīklu montāža:

SIA "Flumina" - uzņēmums ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi Bauskā veic siltumapgādes, aukstumapgādes, kondicionēšanas, ventilācijas, kā arī ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu montāžas darbus.