Kondicionēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

EK grupa, SIA

Dārzu 6, Ventspils, LV-3601
Ventilācijas un kondicionēšanas sistēmas un iekārtas telpām

EKLK, SIA

Baltā 1b, Rīga LV-1055
Apraksts: Ventilācijas uzstādīšana. Ventilācija un kondicionēšana.

EKOSILTI, SIA

Sāti, "Rozemnieki" , Irlavas pagasts, Tukuma nov., LV-3137
Apraksts:

Esam specializēta siltumsūkņu kompānija, kura rūpējas, par jūsu mikroklimatu dzīvojamās mājās un komerctelpās. Realizējam kondicionieru, gaisa un zemes siltumsūkņu montāžu, apkopes un remontu. Apkures, ventilācijas, gaisa kondicionēšanas iekārtas, to uzstādīšana, apkalpošana un remonts.

Eco House Services, SIA

Tirgoņu 3, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Ēku siltināšana, ēku siltināšanas darbi, siltumapgāde, siltumizolācija, siltumizolācijas darbi, fasāžu siltināšana, fasāžu siltināšanas darbi, eko vate, ekovate, termovate, kokšķiedras vate, beramā vate, minerālvate. Celtniecības darbi, remonta darbi, demontāža, demontāžas darbi, ēku demontāža, ēku demontāžas darbi. Teritorijas

EcoInnovation, SIA

Andrejostas 20, Rīga LV-1045
Apraksts: Tīra, kvalitatīva un estētiska apkārtējā vide cilvēkam rada miera un mājas sajūtu. Mūsu uzņēmums SIA "EcoInnovation" ir izveidots, lai nodrošinātu Jūsu vēlmēm un vajadzībām atbilstošas inovatīvās tehnoloģijas apkures, kondicionēšanas un ventilācijas jomās, lai radītu komfortu ap Jums un Jūsu tuvajiem, gan bargajos ziemas mēnešos, gan arī vasaras karstākajās dienās. SIA "EcoInnovation" apvieno uzticamu, kvalitatīvu un videi draudzīgu tehnoloģiju ražotāju - "Mitsubishi Electric" (Japāna). Mēs strādājam, lai radītu Jums māju sajūtu un lai zemes, gaisa un ūdens sistēmas vienmēr pastāvētu dinamiskā līdzsvarā.

Ecostars, SIA

Garkalne, Graudiņu 62, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-2137
Saules kolektori, saules kolektoru uzstādīšana, ūdens Boileri, boileri, boileru izgatavošana, boileru tirdzniecība. Apkures, radiatoru, silto sienu, grīdu izbūve. Kurināmie katli, kurināmo katlu izbūve. Koģenerācijas sistēmas, koģenerācijas sistēmu izbūve, apkures katlu automatizācija. Lietus kanalizācijas, fekālās kanalizācijas

Efiko, SIA

Ozolkalnu 11, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
siltumtehnika, siltumtehnikas sistēmas, siltumtehnikas sistēmu projektēšana, kondicionēšanas sistēmas, kondicionēšana

Eiroplasts, SIA

Acone, Granīta 32 k.6, Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2119
Apraksts: SIA “Eiroplasts” ir Latvijas uzņēmums ar vairāk kā 20 gadu pieredzi sadzīves ventilācijas risinājumu un produktu izstrādē un ražošanā. Kvalitatīva, droša un funkcionāla produkcija, interesanti dizaina risinājumi, plašas izvēles iespējas un izdevīgi sadarbības noteikumus. „Eiroplasts” stratēģiskais mērķis ir apmierināt patērētāju augošo pieprasījumu pēc kvalitatīviem ventilācijas produktiem. Ikvienam patērētājam, izmantojot „Eiroplasts” produkciju, ir iespējas veidot savu dzīves stilu, paaugstināt dzīves kvalitāti, ierīkojot dzīvoklī vai darba vietā ventilācijas sistēmu. Piedāvājot nestandartizētu produkciju, uzņēmums "Eiroplasts" palīdz ikvienam patērētājam izvēlēties piemērotāko risinājumu.

Ekolat, SIA

1.preču 30a, Daugavpils, LV-5401
Pakalpojumi:: ✓ Būvprojektu izstrāde ✓ Būvuzraudzība ✓ Vides un dabas aizsardzības projekti ✓ Projektu vadība un konsultācijas ✓ Mācības un semināri Par mums::

SIA „Ekolat” – projektēšanas un inženierkonsultāciju firma, kura no 1994.gada veiksmīgi darbojas kā Latgales reģionā, tā arī visā Latvijā, specializējoties ūdenssaimniecības izpētes, analīzes, konsultāciju un projektēšanas jomā.

Mūsu galvenā vērtība ir ekoloģija. Līdz ar to mēs plānojam un īstenojam projektus, kas palīdz sniegt ilgtspējīgu un videi-draudzīgu attīstību un urbanizāciju. Mūsu projekti palīdz nodrošināt efektīvu infrastruktūras funkcionēšanu un pieeju tīram ūdenim. Mēs augsti vērtējam emocionālo inteliģenci, un tāpēc ar lielu atbildību uztveram savu darbu.

SIA “Ekolat” sniedz profesionālus pakalpojumus visā projektu realizācijas gaitā saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanu, atbilstoši tehniskajiem normatīviem un prasībām.

Ekopluss, Gaisa siltumsūkņi, kondicionieri

Balasta dambis 1 k.2, Rīga, LV-1048
Siltumsūkņi: Mēs piedāvājam gaisa siltumsūkņus, kas ir ekoloģiska un ekonomiski izdevīga apkures sistēma, atbilstoša Latvijas klimatam. Gaiss-gaiss tipa siltumsūkņi piemērota privātmājām, dzīvokļiem, vasarnīcām, birojiem, veikaliem, kafejnīcām, tehniskajām telpām. Šāda apkure ir moderna, salīdzinoši vienkārši uzstādāma, ērta, droša un ekonomiski izdevīga.
ZL.LV iesaka

Elektrodi, SIA

Turpinām strādāt klātienē ievērojot piesardzību!
Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA "Elektrodi" ir metināšanas, metālapstrādes iekārtu un materiālu vairum un mazumtirdzniecības uzņēmums, kas izveidots 2010. gadā. Pēc vairāku gadu veiksmīgas darbības SIA "Elektrodi" ir nostiprinājuši savas pozīcijas tirgū. Mūsu uzņēmuma speciālisti spēj rast individuālus risinājumus katra klienta komplicētai problēmai. Uzņēmums pārstāv pasaulē pazīstamus zīmolus. Spējam īstenot klienta vēlmes no idejas līdz pēcgarantijas aprūpēm, nodrošinot savām piegādātajām iekārtām servisu un apmācības. No 2014. gada uzņēmumam ir filiāles Rīgā un Liepājā, bet mūsu tirdzniecības pārstāvji darbojas visā Latvijas teritorijā.

ZL.LV iesaka

Elektrodi, SIA, Metināšanas iekārtas un materiāli

Jelgavas 36, Rīga LV-1004
Tirdzniecība, serviss, konsultācijas. Iekārtas metināšanai un griešanai, metināšanas materiāli un piederumi. Ventilācija, gaisa attīrīšanas un kondicionēšanas iekārtas. Strāvas un metināšanas ģeneratori. Stacionārie un mobilie saspiesta gaisa kompresori. Griešanas un slīpēšanas līdzekļi. Darba drošības piederumi. Elektriskie un