Kondicionēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Baltic Elements, SIA

Rāmava, "Saulceri" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Ventilācijas un kondicionēšanas sistēmas un iekārtas telpām

Baltic Media Ltd., SIA, Valodu mācību centrs

Elizabetes 11, Rīga LV-1010
Baltic Media Ltd. klientu ērtībām piedāvā:: ✓ Ērtu pieteikšanos kursiem, izmantojot ONLINE pieteikšanās formu, un angļu valodas zināšanu testu; ✓ Individuālus (privātus) kursus un grupu nodarbības mūsu mācību telpās vai pie klienta; ✓ Individuālu apmācību programmu; ✓ Bezmaksas Wi-Fi internetu, kafiju, tēju un uzkodas valodu apmācības telpās, kas ietilpst kursu cenā; ✓ Mācības modernās, gaišās telpās ar labu ventilāciju un gaisa kondicionēšanas sistēmu; ✓ Draudzīga darbinieku kolektīva atbalstu; ✓ Izdevīgu atrašanās vietu ar auto novietošanas iespējām. Pie mums var nokļūt, izmantojot sabiedrisko transportu - tramvaju, trolejbusu vai autobusu.

Baltictex, SIA, Kemperu noma

Spilve, "Ceļāres 2B" , Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101
Ceļošana ar kemperi. Tūristu preces, aksesuāri, ierīces kemperiem. Jaunu kemperu tirdzniecība. BLUCAMP oficiālie pārstāvji Latvijā. BLUECAMP OCEAN 670 tirdzniecība, noma, ADRIA SUN LIVING, ROLLER TEAM ROLLER TEAM GARAGE. Campers rent a cars. Motorhomes, Caravans Tūrisma inventārs. MOVERA aksesuāri kemperiem. BLUCAMP OCEAN modeļus ražo

Baltijas Energo Būve, pilnsabiedrība

E.Melngaiļa 1a, Rīga, LV-1010
Inženierrisinājumi. Būvniecība. Jaunbūves. Rekonstrukcija. Renovācija. Nedzīvojamās mājas, inženierbūves. Transporta būves. Ražošanas ēkas. Maģistrālo naftas un gāzes apgādes sistēmu būvniecība. Industriālās ēkas, industriālo ēku celtniecība, metāla konstrukciju demontāža, betona konstrukciju demontāža, grīdu demontāža, sienu

Baltijas Projekti AVK, SIA

Raiņa 87, Jūrmala, LV-2016
Metāla kāpnes, balkonu margas, kāpņu margas, nojumes, tiltiņi, mangaļi, grili, grils, lustras. Metāla mēbeles, metāla nesošās konstrukcijas, nerūsējošā tērauda izstrādājumi. Metināšanas darbi. Mākslinieciskā metālapstrāde. Metālkalumi.

Baltik Elements, SIA

Rāmava, "Saulceri" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
1

Belimo Balticum, SIA, Ventilācijas automātika

Mūkusalas 72b-3.st., Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Gaisa vārsti ✓ Ūdens vārsti ✓ VAV & Drošības risinājumi u.c. ✓ Gaisa kvalitātes mērītājs ✓ HVAC automātika Par uzņēmumu:

Belimo ir pasaules tirgus līderis apkures, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas sistēmas izstrādē, ražošanā un tirdzniecībā. Piedziņas un regulēšanas vārsti ir uzņēmuma pamatdarbība. Belimo mērķis ir būt uzticamam partnerim saviem klientiem visā pasaulē. Pētniecība un tirgus saistītas inovācijas, kā arī ātra un pielāgota izpilde ir pats galvenais. Belimo nodrošina vairāk nekā tikai produktus. Mēs atbalstām mūsu klientus ar inovatīvu, efektīvu un enerģiju optimizējošu risinājumu un dodam panākumus gan mūsu klientiem, gan mums pašiem. Mēs esam tuvu mūsu klientiem visā pasaulē, mēs runājam viņu valodā, un mēs to saprotam. Viss, ko mēs darām, mums dos pārliecību, ka viņi ir izvēlējušies labāko.

PRODUAL, THERMOKON oficiālie pārstāvji Latvijā.

  • 1 Ventilācijas un kondicionēšanas sistēmas un iekārtas telpām

Bromus, SIA

"Jaungalieri" , Rembates pagasts, Ogres nov., LV-5016

BūvTeh noma, SIA

Jāņkalna 12, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301

CLBK, SIA

Dreiliņi, Garā 2, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130

CO2 Maple

Zemitāna iela 2b-409, Rīga, LV-1012
Gaisa kvalitātes mērītājs, CO2 Monitori, Gaisa kvalitāte, CO2 MAPLE.

Celmeņi ASK, SIA

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Apraksts: Kopš 1996.gada uzņēmums darbojas mežistrādes tehnikas tirdzniecības un apkopes jomā. Mūsu veikalos atradīsiet labāko no tā, kas tiek piedāvāts meža un dārza tehnikas tirgū! Mūsu saimniecības preču veikalā Preiļos atradīsiet visu nepieciešamo mājas saimniecības uzturēšanai: santehnikas un kanalizācijas preces, preces apkures un ventilācijas sistēmu ierīkošanai, elektroinstalācijas preces un gaismas ķermeņus, elektroinstrumentus un rokas instrumentus, darba apģērbus, dažādu veidu žalūzijas. Aicinām Jūs apmeklēt mūsu veikalus Preiļos un Krāslavā.